loading

Tarife ITP

Cu siguranță ai observat că autovehiculul tău Opel este programat curând pentru următorul ITP. Solicită experților Opel de la reprezentanța EXPOCAR să realizeze un test și scutește câteva drumuri inutile între centrul ITP și serviceul tău pentru eventuale reparații!


Te aşteptăm la EXPOCAR pentru a efectua verificarea ITP.

Tarife pentru CONSTANTA incepand cu data de 1.07.2021:

  • 120 RON cu TVA  (autoturisme pe benzină)
  • 120 RON cu TVA (autoturisme diesel)
  • 120 RON cu TVA  (autoturismele cu tracţiune 4x4)
  • 120 RON cu TVA  (autoutilitarele cu masa maxima autorizată sub 3,5t)

Serviciul ITP este oferit pentru orice tip de automobil, indiferent de marcă, mai puţin pentru cele cu instalaţie de gaz (GPL).

Documente necesare pentru efectuarea inspecţiei ITP:

  • carte de identitate autovehicul în original*
  • talon inmatriculare autovehicul în original
  • C.I. propietar autovehicul în original
  • poliţă RCA autovehicul în original, în termen de valabilitate

Pregătește-te pentru ITP

ITP-ul este important atât pentru siguranța pe drum, cât și pentru păstrarea valorii. Inspecția oficială a autovehiculelor este obligatorie în toate țările, dar instrucțiunile și regulile diferă.

Dealerii Opel sunt autorizați să realizeze o evaluare tehnică și dețin expertiza necesară pentru revizuirea atentă a autovehiculelor.

Iată ce trebuie verificat înainte de ITP:

1. Luminile: verifică dacă toate luminile funcționează corespunzător - farurile, luminile de semnalizare, luminile spate, luminile de avarie, luminile de poziție și cele de frână. Roagă un prieten să te ajute în special cu luminile de frână.
2. Plăcuțele de înmatriculare: asigură-te că plăcuțele de înmatriculare sunt lizibile și curate.
3. Jante și pneuri: verifică dacă jantele și pneurile prezintă deteriorări și asigură-te că adâncimea benzii de rulare a pneurilor este de cel puțin 2 mm.
4. Parbriz: verifică dacă nu există o fisură în parbriz mai mare de 10 mm pe partea șoferului și de 40 mm pe restul parbrizului.
5. Ștergătoare: verifică dacă există rupturi sau găuri în materialul ștergătoarelor de parbriz și lunetă. Acestea trebuie să poată să mențină geamul curat.
6. Lichid de spălare geamuri: înainte de ITP completează nivelul de lichid de spălare geamuri – dacă rezervorul este gol, poți pica testul ITP.
7. Combustibil și ulei de motor: verifică dacă nivelul de combustibil și ulei de motor sunt adecvate, deoarece tehnicienii vor avea nevoie de ambele pentru a testa nivelul de emisii ale autovehiculului.
8. Scaune și centuri de siguranță: toate centurile de siguranță trebuie să fie intacte și să se blocheze la cuplare. De asemenea, scaunul șoferului trebuie să poată fi reglat în față și în spate.
9. Claxon: verifică claxonul printr-o apăsare scurtă. Dacă nu funcționează, acesta trebuie reparat.
10. Luminile de avertizare de pe panoul de instrumente: verifică dacă toate luminile se aprind și se sting când introduci cheia în contact, precum și dacă funcționează vitezometrul.

Dacă ai nevoie de o verificare a autovehiculului înainte de ITP, EXPOCAR, dealerul tău Opel te poate ajuta.

GĂSEȘTE DEALERUL TĂU OPEL

Sus pagina